Rhens am Rhein

Aika ihmeellinen päivä. Suomessa helle ja täällä sateista ja kylmää.
Mutta sinne tihkuu oli vain lähdettävä. Onneksi lähellä oli Liddlen
yhteydessä konditoria, josta sain ison mukin kahvia ja kinkkusämpylän.
Oli taas voimia jatkaa. Mieleni heltyi kuin näin nuo molemmin puolin
reiniä kohoavat leikatut viiniköynnökset. 15km ennen Koblensia
tajusin, että tässähän minun pitää yöpyä, viiniviljelmien keskellä.
Olihan matkaakin jo kertynyt 94km.

--
Terv. Lauri;)

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Ei olekaan ennen tainnut olla Sinulla niin paljon huonoja ilmoja retkilläsi. Täällä todella rikotaan lämpöennätyksiä ja koivujen lehdet kasvoivat silmissä koko eilisen päivän. Ja taaskiin jumalainen aamu! - Sen sijaan siellä on tainnut kasvaa vain suomalainen sisu ja onneksi kunto karttuu sateessakin. Voimia vaan loppuun asti! A-K
Anonyymi sanoi…
Hei Lauri!
Merkillistä, että en saa sinulle viestiä menemään, vaikka olen jo useaan otteeseen yrittänyt. Ohjeita olen saanut, viimeiset A-K:lta, joten taas yritän.
Kartalta olen seurannut matkaasi ja kateellisena ajtellut, että siellä kun olisi saisi maistella päivän pyöräilyn jälkeen baijerin oluita ja ruuan kanssa nauttia Saksan mainioita valkoviinejä. Olisiko jäänyt työuraltani jotain mieleen.

Monia kysymyksiä on sinulle esittää sitten, kun tapaamme. Kovasti kiinnostaa ne varusteet, jotka sinulla on mukana. Kuvista päätellen pyörän päällä on lisäksesi melkoinen taakka. Ei ihme, jos pinnat ovat tiukalla. Toivottavasti ei kuitenkaan itse polkijalla.
Vieläkö reissusi jatkuu pitkään? Kohtahan sinun pitää alkaa suuntaamaan reitti kohti toisenlaisia maisemia; sellaisia missä viinirypäleet eivät viihdy. Muita herkkumarjoja löytyy kyllä alueelta, tosin vasta runsaan kahden kuukauden kuluttua.

Eilen pääsin minäkin pyöräileen T-järven ympäri. Yritin katsella näkyykö M-K:ta uusinen pyörineen lukuisten helteestä nauttivien polkijoiden joukossa, mutta ei tärpännyt tällä kertaa.

Mukavaa jatkoa pitkälle reissulle! Ja nyt on merkillistä, jos tämäkään viesti ei siirry blogiisi.
Terveisin JA

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Helsinki-Vantaa